ONLINE TANÁCSADÁS

Az online terápia a következőképpen működik:

A kapcsolatfelvételt Ön telefonon, email-ben, vagy az alábbi, a honlap több oldalán is megtalálható bejelentkezési lap kitöltésével kezdeményezheti.

Amennyiben írásban kezdeményezi a kapcsolatfelvételt, kérem, röviden vázolja a problémát, tegye fel azokat a kérdéseit, amelyek a probléma kapcsán Önt foglalkoztatják.

Válaszlevelemben megírom milyen lehetőségei, formái vannak az adott probléma kezelésének, megoldásának, körülbelül hány alkalmat vesz igénybe a segítségnyújtás, illetve tájékoztatom a tanácsadás egyéb kereteit, feltételeit illetően. Ezek, és minden egyéb felmerülő kérdés tisztázása után egy közösen, előre egyeztetett időpontban kerül sor a Skype-on történő kapcsolatfelvételre.

Minden konzultációs alkalom ideje 45-60 perc.

A probléma jellege határozza meg, hogy egyszeri, vagy több alkalomra van-e szükség. Előfordulhat, hogy személyes találkozásra is sort kell keríteni, ekkor vagy felkeres a magánrendelőim egyikében:

  • Budapest, IX., Köztelek u. 4./b, II./2.
  • Dunaújváros, Liget köz 7.

vagy, akadályoztatása esetén, útiköltség-térítés felszámítása mellett. adott helyszínre utazom.

Az online konzultációk díja 6000 Ft + áfa alkalmanként.

A díjfizetés átutalással történik, a bankszámlaszámot email-ben küldöm el Önnek. A díj beérkezése után postázom a számlát, ha igényli, előtte küldök díjbekérőt (pro forma számlát). Majd Skype elérhetőséget cserélünk, és időpontot egyeztetünk.

Bejelentkezési űrlap